Windsurfcursussen - Studenten

logo usc kleinSurfcenter IJburg heeft een samenwerkingsverband met UVA USC.
Zie ook DEZE PAGINA op de website van het USC.


 

Hoe schrijf je in?

Stap 1: 
Je meldt bij inschrijving biij het Surfcenter dat je student bent en ingeschreven bent aan de UvA of HvA óf je registreert jezelf, met collegekaart(!), bij de sportbalie van sportcentrum Universum of PCH Fitness. Op vertoon van je inschriivingsbewijs ontvang je dan de studentenkorting. Zowel USC als Surfcenter IJburg geven een korting van €15,- op een cursus. Studeer je aan een andere Universiteit of Hogeschool dan kun je op vertoon van je inschrijvingsbewijs alleen €15,- korting van het Surfcenter krijgen.

Stap 2:
Op deze website ga je naar de Cursuskalender en zoek je een cursustijdstip dat je goed uitkomt. Je meldt je aan via het inschrijfformulier (geef bij opmerkingen even aan dat je via het USC komt) en dan nemen de instructeurs contact met je op.

Stap 3:
Neem bij rechtstreekse inschrijving bij ons je inschrijvingsbewijs mee naar de eerste les, óf bij inschriijving via het USC de kassabon mee als bewijs van inschrijving bij het USC.{backbutton}

 

Openingstijden 2017

Open tot en met 8 oktober!
zaterdag 11.00 - 18.30 uur
zondag 11.00 - 18.30 uur
nog tot en met 8 sept. op
woensdag 14.00 - 21.00 uur 
donderdag 18.00 - 21.00 uur 
vrijdag 14.00 - 21.00 uur 

Nieuwsbrief krijgen?

Wil jij ook op de hoogte worden gehouden van de activiteiten op Surfcenter IJburg? Meld je dan nu aan voor de Nieuwsbrief.