fbpx

Algemene Voorwaarden Surfcenter IJburg

algem. voorwVeiligheid, zwemkunst, gezondheid:

Huurders en deelnemers aan de lessen dienen een redelijke conditie te hebben en voldoende goed te kunnen zwemmen. Bij (dreigend) onweer of bij drie lange stoten van de toeter/hoorn dient iedereen het water zo snel mogelijk te verlaten. Instructies van medewerkers van Surfcenter IJburg die te maken hebben met veiligheid dienen te allen tijde direct te worden opgevolgd.

Legitimatie:

Bij verhuur en bij aanvang van een cursus dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden en kan worden gekopieerd.

Reservering en annulering:

Voor cursussen dient vooraf gereserveerd te worden. Bij annulering door de cursist van een reservering twee weken tot vijf dagen voorafgaand aan de start van de cursus zijn de annuleringskosten 25% van het cursusgeld. Bij annulering vijf of minder dagen voorafgaand aan de start van de cursus is het gehele cursusbedrag verschuldigd.

Bij cursussen waarbij sessies door slecht weer niet door kunnen gaan wordt voor het lesgedeelte van minstens één sessie, in overleg met de deelnemers, gezocht naar een alternatieve dag en tijdstip. Surfcenter IJburg beslist over het al dan niet doorgaan van cursussen/lessen en stelt de inschrijvers/deelnemers daarvan tijdig op de hoogte via het bij Surfcenter IJburg bekende emailadres.

Omdat we merkten dat te veel cursisten 'hun eigen cursusroooster samenstelden' rekenen we voor het inhalen van een tweede en volgende les (niet door ons geannuleerd) €15,- administratiekosten per les.

Aansprakelijkheid:

Het materiaal voor de lessen of verhuur is NIET verzekerd. De huurder/gebruiker wordt bij schade door onoordeelkundig gebruik aansprakelijk gesteld. Ontstane schades worden ingehouden op de borg of dienen direct afgerekend te worden (€50,- voor een kleine en €125,- voor een grote board- of zeilreparatie).

Deelnemers verklaren door het zetten van een handtekening vooraf dat ze akkoord gaan met de Algemene voorwaarden van Surfcenter IJburg.{backbutton}

Openingstijden 2024

woensdag, donderdag, vrijdag
15.00 - 21.00 uur

zaterdag en zondag
10.15 - 18.00 uur

 

 

   

 

 

Bedrijfsuitje

Zin om actief te zijn met je collega's op de vrijdagmiddag? Surfcenter IJburg biedt bedrijfs- uitjes aan voor kleine, maar ook grotere groepen, Lees er meer over op de pagina Bedrijfsuitjes.

Nieuwsbrief krijgen?

Wil jij ook op de hoogte worden gehouden van de activiteiten op Surfcenter IJburg? Meld je dan nu aan voor de Nieuwsbrief.