Kindercursus

4 x 2 uur surfles

Op 4 opeenvolgende weken op vaste dagdelen
of op 4 opeenvolgende dagen in de cursusweken in de vakantie.

We streven bij de beginners naar aparte cursussen voor kinderen van 10 jaar tot 12 jaar en van 12 jaar tot ongeveer 15 jaar. De kosten zijn € 175,- per deelnemer voor de reguliere cursus en voor het windsurfkamp in de zomervakantie €345,-

Bijj de kindercursussen tekenen we aan het einde de CWO-staten af en reiken we CWO-certificaten uit wanneer alle onderdelen van het betreffende CWO niveau afgetekend zijn. Op zondag 22 september worden de certificaten uitgereikt.

Inhoud van de cursus:
De beginnerscursus voor de jongere kinderen is een meer speelse kennismaking en is gericht op de basisbeginselen van het windsurfen. De oudere kinderen zullen een stuk verder komen: varen van de verschillende koersen,  overstag gaan en in de meeste gevallen de basis van het gijpen.  Alle cursussen zijn uiteraard inclusief gebruik van alle materiaal, ook wetsuit, drijfvest, schoenen.

Cursusdata en inschrijving

Windsurfcursussen - Studenten

logo uscJe bent student en je hebt zin om te komen windsurfen? Met het USC is er een speciale kortingregeling gemaakt, kijk op de Studentenpagina voor meer info.

Bedrijfsuitje

Zin om actief te zijn met je collega's op de vrijdagmiddag? Surfcenter IJburg biedt bedrijfs- uitjes aan voor kleine, maar ook grotere groepen, Lees er meer over op de pagina Bedrijfsuitjes.

Nieuwsbrief krijgen?

Wil jij ook op de hoogte worden gehouden van de activiteiten op Surfcenter IJburg? Meld je dan nu aan voor de Nieuwsbrief.

Algemene voorwaarden

Bij de lessen en verhuur zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.