fbpx

Windsurfcursussen - Studenten

logo usc kleinSurfcenter IJburg heeft een samenwerkingsverband met UVA USC.
Zie ook DEZE PAGINA op de website van het USC.


 

Hoe schrijf je in?

Stap 1: 
Je meldt bij inschrijving biij het Surfcenter dat je student bent en ingeschreven bent aan de UvA of HvA óf je registreert jezelf, met collegekaart(!), bij de sportbalie van sportcentrum Universum of PCH Fitness. Op vertoon van je inschriivingsbewijs ontvang je dan de studentenkorting. USC en Surfcenter IJburg geven beiden een korting van €15,- op een cursus, dus €30 korting in totaal! Studeer je aan een andere Universiteit of Hogeschool dan kun je op vertoon van je inschrijvingsbewijs alleen €15,- korting van het Surfcenter krijgen.

Stap 2:
Op deze website ga je naar de Cursuskalender en zoek je een cursustijdstip dat je goed uitkomt. Je meldt je aan via het inschrijfformulier (geef bij opmerkingen even aan dat je via het USC komt) en dan nemen de instructeurs contact met je op.

Stap 3:
Neem bij rechtstreekse inschrijving bij ons je inschrijvingsbewijs mee naar de eerste les, óf bij inschriijving via het USC de kassabon mee als bewijs van inschrijving bij het USC.{backbutton}

 

Openingstijden 2021

Helaas, door de ontwikkelingen rond Corona blijven we nog even gesloten...

 Zaterdag  gesloten
 Zondag   gesloten
 

Nieuwsbrief krijgen?

Wil jij ook op de hoogte worden gehouden van de activiteiten op Surfcenter IJburg? Meld je dan nu aan voor de Nieuwsbrief.