Surfcenter IJburg is dé locatie om te windsurfen in IJburg, Amsterdam.

scij nieuw

Windsurfen tot de Horizon!

Bij het enige windsurfcentrum in Amsterdam waar je tot de horizon kunt windsurfen, kun je terecht voor windsurf-lessen en verhuur van windsurf-materiaal. We geven lessen in windsurfen op alle niveaus, We zijn officiele CWO locatie en geven óók CWO cursussen waarbij een CWO-certificaat behaald kan worden. Daarnaast verhuren we windsurfboards en zeilen voor beginners en moderne lichtere boards voor de gevorderde surfer. Én we boxen te huur voor de stalling van eigen materiaal .

Surfcenter IJburg

verzorgt de windsurflessen op het nieuwste windsurfmateriaal van Starboard. Leren windsurfen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij deze stabiele windsurfboards. Ook voor de verhuur gebruken we voornamelijk de nieuwste windsurfboards van Starboard.

 

Surfcenter IJburg

is gevestigd op een prachtige nieuwe locatie waar we altijd in de vrije wind zitten! Deze ideale windsurflocatie bevindt zich aan het eind van de Pampuslaan op het speciaal voor ons aangelegde nieuwe strandje vlakbij Blijburg, hét stads-strand van Amsterdam. We zitten vlakbij de eindhalte van tramlijn 26 op slechts 15 minuten per tram van het Centraal Station! Vanaf de Bert Haanstrakade zijn de gele containers met de vlaggen en het logo van het windsurfcentrum op de mooiste windsurf locatie van Amsterdam goed te zien. Bij dit watersportcentrum kun je ook terecht voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes om te windsurfen of SUPpen.

Live windmeting op IJburg

De windmeter is gesponsord door Essense, ontwerpbureau voor klantervaring, gevestigd aan de haven hier op IJburg.Essense Logo jadegreen transparant

severne logo

starboard logo

        

 

Openingstijden 2019

Open van 4 mei tot 13 oktober:
zaterdag 11.00 - 18.30 uur
zondag 11.00 - 18.30 uur
juni tot en met augustus óók:
woensdag 15.30 - 21.00 uur 
donderdag 15.30 - 21.00 uur 
vrijdag 15.30 - 21.00 uur 

Cursuskalender 2019 klein

Actueel

Betaling met pin mogelijk

pinnen

Surfen met begeleiding

Drie vrijdag-avonden surfen tegen laag tarief met uitleg op aanvraag .

Klik hier voor meer info.

Studentenkorting

Surfcenter IJburg biedt in samenwerking met het USC speciale Studenten korting! Zowel op cursussen als op urenkaarten. Voor les reserveringen en info kun je een email sturen naar info@surfcenterijburg.nl.

Open Dag met wind!

Hemelvaartsdag was er Open Dag op Surfcenter IJburg. Het weer was matig maar er was wind waardoor veel windsurfboards van Starboard getest konden worden! Met name de Atom IQ was in trek!


hangloose new2