fbpx

Surfcenter IJburg is dé locatie om te windsurfen in IJburg, Amsterdam.

scij nieuw

Windsurfen in de IJburg Baai!

Bij dit windsurfcentrum in Amsterdam kun je terecht voor windsurf-lessen en verhuur van windsurf-materiaal. We geven lessen in windsurfen op alle niveaus, We zijn officiele CWO locatie en geven óók CWO cursussen waarbij een CWO-certificaat behaald kan worden. Daarnaast verhuren we windsurfboards en zeilen voor beginners en moderne lichtere boards voor de gevorderde surfer. Én we hebben boxen te huur voor de stalling van eigen materiaal.
Leren windsurfen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij deze stabiele windsurfboards. Ook voor de verhuur gebruiken we voornamelijk de nieuwste windsurfboards van Starboard.

 

Surfcenter IJburg

is gevestigd op een prachtige nieuwe locatie op het nieuwe Strandeiland op IJburg! Deze ideale windsurflocatie bevindt zich aan het eind van de Pampuslaan aan hét stads-strand van Amsterdam. We zitten dichtbij de eindhalte van tramlijn 26 op slechts 18 minuten per tram van het Centraal Station! Vanaf de Bert Haanstrakade zijn de gele containers met de vlaggen en het logo van het windsurfcentrum op de mooiste windsurf locatie van Amsterdam goed te zien. Bij dit watersportcentrum kun je ook terecht voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes om te windsurfen of SUPpen.

Live windmeting op IJburg

Link naar live meting op IJburg van Surfguru:
https://www.surfguru.nl/dashboard/

De windmeter is gesponsord door Essense, ontwerpbureau voor klantervaring, gevestigd aan de haven hier op IJburg.Essense Logo jadegreen transparant

 

severne logo

 

starboard logo

        

 

Openingstijden 2024

woensdag, donderdag, vrijdag
15.00 - 21.00 uur

zaterdag en zondag
10.15 - 18.00 uur

 

 

   

 

 

                                                                                                      2023

Actueel

Betaling met pin mogelijk

pinnen

Studentenkorting

Surfcenter IJburg biedt speciale Studenten korting! Voor les reserveringen en info kun je een email sturen naar info@surfcenterijburg.nl.

Instructeurs gezocht

We zijn op zoek naar enthousiaste windsurfers die les kunnen geven of dat zouden willen leren. Ben jij zo’n enthousiaste windsurfer en heb je tijd in de zomer en aankomende weken mail dan info@surfcenterijburg.nl

hangloose new2