fbpx

Stalling

We verwachten dit jaar wel weer wat stallingsplekken beschikbaar te hebben...

container 01

We hebben smalle, brede en extra brede boxen. Een smalle box is 72 of 76 cm breed en een brede 82 of 84 cm en de breedste is 87 cm. Boxen zijn tussen de 2,75 en 2,90 meter lang. De kosten voor de stalling zijn € 265,- per jaar (van april tot april). Per maand huren kan ook en dan is het € 40 (of € 45,- of € 50,-) per maand. Het eerste jaar betaal je naar rato, gerekend tot begin april. De brede boxen gebruiken we alleen als het voor het board echt nodig is, omdat we minder brede boxen beschikbaar hebben dan smalle. Je krijgt je eigen sleutel van een containerdeur waar zo'n 14 boards achter liggen,en je kunt er dus altijd bij!

Je kunt in de box in ieder geval een board, (deelbare) mast, giek en twee zeilen kwijt. Sommigen proppen er een tweede board bij en dat gaat soms wel en soms niet, afhankelijk van het overige materiaal. Het is er niet op gemaakt...

Het materiaal is overigens niet verzekerd in de boxen!

Als je van de stalling gebruik wilt maken dan hebben we een kopie van je legitimatiebewijs nodig, een (digitale) foto voor op het gebruikersoverzicht en je telefoonnummer.

Openingstijden 2024

woensdag, donderdag, vrijdag
15.00 - 21.00 uur

zaterdag en zondag
10.15 - 18.00 uur