fbpx

Contact & route

We zijn, vrij slecht, telefonisch bereikbaar onder 0613056663, maar via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.gaat vééél beter.
Reserveren voor de verhuur is overigens ook niet per mail niet mogelijk...
KvKnummer 70479348, BTW nummer NL001356204B38

Lokatie:

We zijn te vinden aan dat prachtige nieuwe strand einde Pampuslaan!

Per openbaar vervoer:

Surfcenter IJburg is uitstekend bereikbaar. Het eindpunt van tram 26 is vlakbij.
Je reist er vanaf het Centraal Station Amsterdam in ruim een kwartier naar toe.

Per auto:

Vanaf de Ring A10 afslag IJburg. Over die bijzondere witte brug en dan de IJburglaan volgen. De weg buigt na een reeks stoplichten naar links en heet dan Pampuslaan. Rechts ligt het Theo van Goghpark. De Pampuslaan maakt ter hoogte van de Bert Haanstrakade een beetje een kronkel, maar ga je 'min of meer rechtdoor' (links voor sorteren) het nieuwe Centrumeiland op en kun je na 400 meter onze  locatie met het kenmerkende geel van Surfcenter IJburg aan je linkerkant zien ... Kom je vanaf de A1 (over de Oostelijke Ontsluiting IJburg), dan zie je ons gebouwtje al snel schuin rechts voor je over het water. Rij voorbij de lange parkeerplaats die tussen de weg en het water ligt en ga daarna naar rechts de Pampuslaan op.

Per fiets:

Vanaf IJburg weet iedereen het prachtrige nieuwe strandje aan het IJmeer wel te vinden. Vanaf Amsterdam ga je via Zeeburg
naar IJburg. Ook dan over die bijzondere Witte brug en vandaar dezelfde route als met de auto.

 

Openingstijden 2023

We zijn weer open ! 

 Zaterdag  10.30 - 18.00 uur
 Zondag   10.30 - 18.00 uur

In juni ook weer doordeweeks open
precieze tijden volgen nog 

 

Surfcenter IJburg

Is het beste bereikbaar per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Soms nemen we de telefoon op het strandje op: nummer 0613056663, maar niet als we op het water zijn of aan het lesgeven of net te laat opnemen of ....

Reserveren per telefoon kan niet. De mail wordt op het strandje ook gelezen.

Nieuwsbrief krijgen?

Wil jij ook op de hoogte worden gehouden van de activiteiten op Surfcenter IJburg? Meld je dan nu aan voor de Nieuwsbrief.